GARANTNI FOND GOST BANJALUČKOG BIZNIS KLUBA

Biznis klub Banja Luka je dana 28.02.2019. godine organizovao skup za članove kluba čiji su gosti bili predstavnici Garantnog fonda RS, Gradske razvojne agencije CIDEA i Evropskog dobrovoljnog penzionog fonda. Cilj skupa je da gosti prezentuju svoje poslovanje i aktivnosti prisutnim članovima kluba, da ih upoznaju sa novinama u radu, te izlože planove i aktivnosti u narednom periodu.  Predstavnici Garantnog fonda su nakon održane prezentacije odgovarali na pitanja učesnika i uputili ih u prednosti dobijanja garancije.

Banjalučki Biznis klub je osnovan 2014. godine sa osnovnim ciljem da okupi privredna društva, preduzetnike,menadžere i druga lica koja upravljaju privrednim društvima oko zajedničkih profesionalnih interesa u sferama razvoja poslovanja, struke, transfera znanja i iskustava, te aktivno djelovanje u procesima regulisanja pitanja relevantnih za unapređenje poslovnog ambijenta i ekonomskog razvoja. Klub broji preko 60 članova.

Organizator skupa i predsjednik Upravnog odbora Biznis kluba, gospodin Branko Kecman, je pozvao prisutne na saradnju i stalnu razmjenu informacija između privrednog sektora i institucija koje pružaju podršku razvoju, kako bi i jedni i drugi efikasno ostvarili svoje ciljeve.