UČEŠĆE U AKCELERATOR PILOT PROGRAMU

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća raspisala je  javni poziv za učešće u akcelerator pilot programu.  Program je namjenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta, koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.

Program se sastoji od tri faze: programa pred-akceleracije, akceleracije i programa rasta. Podrška u okviru programa obuhvata besplatnu obuku, besplatnu savjetodavnu podršku iz određenih oblasti, besplatno korišćenje prostora za rad u okviru poslovnog inkubatora, administrativnu i tehničku podršku za korišćenje sredstava iz različitih programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima, promociju i međunarodno povezivanje.
Poziv je otvoren za sve kreativne osobe sa područja Republike Srpske/BiH koje imaju inovativne poslovne ideje i namjeru da osnuju preduzeće u RS tokom akcelerator programa ili već imaju registrovano preduzeće ne starije od 18 mjeseci.

 Poslovne ideje koje se odnose na trgovinu, ugostiteljstvo, igre na sreću, finansijsko posredovanje, neće biti razmatrane.

Sve detaljnije informacije vezane za ovaj program potražite na sledećem linku:http://www.rars-msp.org/sr/news/n968