У организацији Гарантног фонда РС и Одјељења за привреду и пољопривреду општине Градишка, дана 12.05.2017. године у Културном центру општине је одржан састанак на тему „Подршка развоју привреде и пољопривреде на подручју општине Градишка“.

Састанку су присуствовали представници општине на челу са начелником Зораном Аџићем, представници Комерцијалне банке, представници Привредног савјета општине и велики број привредника.

Састанак је отворио начелник општине при чему је нагласио да је развој привреде и подстицање развоја предузетништва један од примарних циљева општине, те да ће сарадња са Гарантним фондом бити значајан фактор у остваривању тих циљева.

У наставку састанка представници Гарантног фонда су презентовали рад и пословање Фонда, а  привредници су искористили прилику да поставе питања и да сазнају додатне информације о начину доласка до гаранције.

Представници Комерцијалне банке а.д. Бањалука су презентовали пословање и производе банке, те нагласили да се досадашња сарадња са Гарантним фондом показала врло успјешном.

На састанку је презентован и Програм подршке развоју предузетништва у општини Градишка за 2017. годину, а привредници су позвани да по објављивању јавног позива аплицирају за расположива средства ради покретања, односно проширења властитог бизниса.