Невен Бућан, в.д. директор Гарантног фонда Републике Српске присуствује Самиту привредних лидера који се одржава данас у Београду. 

Најзначајнији бизнис догађај године је једина конференција на којој су сви говорници највиши руководиоци, власници и председници УО најуспјешнијих домаћих, регионалних и интернационалних фирми из реалног и услужног сектора и институција.

Конференција на једном мјесту окупља бизнис елиту и све оне који то желе да постану. „CEO Summit“ је намијењен директорима компанија, топ менаџменту из реалног и услужног сектора, представницима државних и међунардоних институција и предузетницима из свих привредних грана.

Индустрије које су у фокусу Самита привредних лидера су финансије, банкарство, ИТ сектор, енергетска индустрија, трговина, телекомуникације, дигитална трансформација,  фармација, некретнине,  као и све оне индустрије које се ослањају на њих.

На овогодишњем самиту, учесници имају прилику да чују занимљиве презентације и панеле о различитим темама.

 Биће ријечи о потенцијалима привреде у сарадњи са другим секторима, о српским привредним потенцијалима, енергетским изазовима у данашњем турбулентном времену, о томе како управљати својим брендом, као и многим другим темама.

Учесници ће, поред сјајних предавања, имати прилике да поразговарају са другим учесницима, као и говорницима и размијене искуства и добију савјете за свој бизнис.