У организацији Коморе инжењера пољопривреде Републике Српске, а у сарадњи са Пољопривредним факултетом у Бања Луци и Пољопривредним институтом РС одржано је И Континуирано образовање инжењера пољопривреде за регије Бања Лука, Приједор и Добој. На континуирано образовање одазвало се 80 инжењера пољопривреде регија Бања Лука, Добој и Приједор.

Предсједавајућа Извршног одбора, проф. др Гордана Ђурић отворила је савјетовање и пожелела добродошлицу присутнима. Гостима су се испред Коморе обратили и предсједник Коморе, мр Александар Животић, као и проф. др Никола Мићић, испред Пољопривредног факултета у Бања Луци.

12782343_168930863490517_274655076_n

Учесници скупа упознали су се са стањем у воћарској производњи у Републици Српској, стандардима у сјеменској производњи, факторима који утичу на успјех у тову бројлерских пилића као и кратким ланцима продаје као једног од алтернативних видова продаје пољопривредних и сточарских производа.

Представници Гарантног фонда Републике Српске присутнима су представили рад Фонда те указали на његов значај и облике подршке које Гарантни фонд пружа развоју пољопривредне и сточарске производње у Републици Српској.

Више информација можете погледати на интернет страници: www.komoraiprs.org