Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа расписала је  јавни позив за учешће у акцелератор пилот програму.  Програм је намјењен почетницима у пословању заснованом на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

Програм се састоји од три фазе: програма пред-акцелерације, акцелерације и програма раста. Подршка у оквиру програма обухвата бесплатну обуку, бесплатну савјетодавну подршку из одређених области, бесплатно коришћење простора за рад у оквиру пословног инкубатора, административну и техничку подршку за коришћење средстава из различитих програма финансирања, могућност представљања пословних планова потенцијалним инвеститорима, промоцију и међународно повезивање.
Позив је отворен за све креативне особе са подручја Републике Српске/БиХ које имају иновативне пословне идеје и намјеру да оснују предузеће у РС током акцелератор програма или већ имају регистровано предузеће не старије од 18 мјесеци.

 Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Све детаљније информације везане за овај програм потражите на следећем линку: http://www.rars-msp.org/sr/news/n968