Дана 28. и 29.09.2018. године одржан је осми по реду Регионални сајам привреде,пољопривреде и туризма. Организатор сајма било је привредно друштво „RS Consulting and Trade“ д.о.о. док су покровитељи сајма били Предсједник Републике Српске, Влада Републике Српске и Савјет министара БиХ.
Сајам су отворили министар пољопривреде,шумарства и водопривреде Републике Српске Стево Мирјанић,начелник општине Раденко Рељић и предсједник организационог одбора сајма Родољуб Топић.
На сајму су излагала бројна привредна друштва из Козарске Дубице,регије и земаља Европске уније док је поставке обишло више хиљада посјетилаца.
У оквиру сајма организоване су и тематске презентације развојних потенцијала Општине Козарска Дубица, Инвестиционо развојне банке Републике Српске на тему „ Нове кредитне линије намијењене предузетницима и привредним друштвима и Гарантног фонда Републике Српске на тему „Гарантне линије намијењене привреди ,пољопривреди и туризму“.
Након презентација одржани су бројни састанци с циљем остваривања пословних контаката и размјене искустава учесника сајма.
Више информација о сајму прочитајте на http://www.rtv-kd.com/poceo-regionalni-sajam-privrede-poljoprivrede-i-turizma-kozarska-dubica-2018/