Dana 28. i 29.09.2018. godine održan je osmi po redu Regionalni sajam privrede,poljoprivrede i turizma. Organizator sajma bilo je privredno društvo „RS Consulting and Trade“ d.o.o. dok su pokrovitelji sajma bili Predsjednik Republike Srpske, Vlada Republike Srpske i Savjet ministara BiH.
Sajam su otvorili ministar poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić,načelnik opštine Radenko Reljić i predsjednik organizacionog odbora sajma Rodoljub Topić.
Na sajmu su izlagala brojna privredna društva iz Kozarske Dubice,regije i zemalja Evropske unije dok je postavke obišlo više hiljada posjetilaca.
U okviru sajma organizovane su i tematske prezentacije razvojnih potencijala Opštine Kozarska Dubica, Investiciono razvojne banke Republike Srpske na temu „ Nove kreditne linije namijenjene preduzetnicima i privrednim društvima i Garantnog fonda Republike Srpske na temu „Garantne linije namijenjene privredi ,poljoprivredi i turizmu“.
Nakon prezentacija održani su brojni sastanci s ciljem ostvarivanja poslovnih kontakata i razmjene iskustava učesnika sajma.
Više informacija o sajmu pročitajte na http://www.rtv-kd.com/poceo-regionalni-sajam-privrede-poljoprivrede-i-turizma-kozarska-dubica-2018/