Инвестициона конференција под називом „Invest in Trebinje 2017“ је одржана 26. и 27. маја 2017. године у организацији града Требиње. Циљ Конференције је представљање привредних потенцијала града и детаљно упознавање са могућностима улагања и пословања у Требињу, уз презентовање постојећих законских регулатива и олакшица за потенцијалне инвеститоре.

Конференцију су свечано отворили предсједник Републике Српске, господин Милорад Додик и градоначелник Требиња, господин Лука Петровић.

Током два дана, Конференција је окупила бројне домаће и стране привредне субјекте, економске стручњаке, чланове регионалних и државних привредних комора, градоначелнике и начелнике градова и општина Републике Српске, те домаће званичнике и иностране дипломате. Представници Гарантног фонда РС су такође узели учешће на конференцији.

Презентације и дискусија су се одвијале у оквиру 4 панела са следећим тематским цјелинама: Инфраструктура и инвестиције, Привреда и пољопривреда, Туризам и Законодавно-правне погодности.

Присутни су имали прилику да размијене позитивна искуства у пословању, ступе у контакт са представницима Града, те да успоставе пословне контакте са другим учесницима.

[nggallery id=13]