Biznis klub Banja Luka je dana 28.02.2019. godine organizovao skup za članove kluba čiji su gosti bili predstavnici Garantnog fonda RS, Gradske razvojne agencije CIDEA i Evropskog dobrovoljnog penzionog fonda. Cilj skupa je da gosti prezentuju svoje poslovanje i aktivnosti prisutnim članovima kluba, da ih upoznaju sa novinama u radu, te izlože planove i aktivnosti u narednom periodu.  Predstavnici Garantnog fonda su nakon održane prezentacije odgovarali na pitanja učesnika i uputili ih u prednosti dobijanja garancije.

Banjalučki Biznis klub je osnovan 2014. godine sa osnovnim ciljem da okupi privredna društva, preduzetnike,menadžere i druga lica koja upravljaju privrednim društvima oko zajedničkih profesionalnih interesa u sferama razvoja poslovanja, struke, transfera znanja i iskustava, te aktivno djelovanje u procesima regulisanja pitanja relevantnih za unapređenje poslovnog ambijenta i ekonomskog razvoja. Klub broji preko 60 članova.

Organizator skupa i predsjednik Upravnog odbora Biznis kluba, gospodin Branko Kecman, je pozvao prisutne na saradnju i stalnu razmjenu informacija između privrednog sektora i institucija koje pružaju podršku razvoju, kako bi i jedni i drugi efikasno ostvarili svoje ciljeve.