Neven Bućan, v.d. direktor Garantnog fonda Republike Srpske prisustvuje Samitu privrednih lidera koji se održava danas u Beogradu. 

Najznačajniji biznis događaj godine je jedina konferencija na kojoj su svi govornici najviši rukovodioci, vlasnici i predsednici UO najuspješnijih domaćih, regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog i uslužnog sektora i institucija.

Konferencija na jednom mjestu okuplja biznis elitu i sve one koji to žele da postanu. „CEO Summit“ je namijenjen direktorima kompanija, top menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, predstavnicima državnih i međunardonih institucija i preduzetnicima iz svih privrednih grana.

Industrije koje su u fokusu Samita privrednih lidera su finansije, bankarstvo, IT sektor, energetska industrija, trgovina, telekomunikacije, digitalna transformacija,  farmacija, nekretnine,  kao i sve one industrije koje se oslanjaju na njih.

Na ovogodišnjem samitu, učesnici imaju priliku da čuju zanimljive prezentacije i panele o različitim temama.

 Biće riječi o potencijalima privrede u saradnji sa drugim sektorima, o srpskim privrednim potencijalima, energetskim izazovima u današnjem turbulentnom vremenu, o tome kako upravljati svojim brendom, kao i mnogim drugim temama.

Učesnici će, pored sjajnih predavanja, imati prilike da porazgovaraju sa drugim učesnicima, kao i govornicima i razmijene iskustva i dobiju savjete za svoj biznis.